Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги .. някои знае ли това скърцане от какво може да е ?? Днес се появи карах карах с него и не издържах отбих и загасих и запалих на ново , нямаше го после пак запалих след време пак се появи но слабо и изчезна с времето , сега пак запалих и пак същата история ,
    какво и става на тая кола в последната седмица не знам ...

Звукът идва може би от радиото или малко под него не мога да определя с точност ..

https://www.youtube.com/watch?v=pO-WmYK96uw
    Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
    Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• "Този видеоклип е частен."

Comment

• https://www.youtube.com/watch?v=pO-WmYK96uw сега трябва да е обществен ..... извинявам се

И да доуточня това става само като колата работи , в смисъл ако пусна само радиото не свири а като запаля колата започва , но не всеки път е толко силен звука ....
        Last edited by alfa_romeo_forever; d.m.y г., 19:27.

Comment

• Ако вентилатора е спрян пак ли се чува? А за това какво и е станало последната седмица - идва зима, времето се застуди, нормално да изкрейзи При мен започнаха ABS грешките при първо палене ако не е карана няколко дни. Да видим акумулатора до кога ще откара.

Comment

• Ми на спрян климатроник пак си бучи .. иначе да дойде студ и си е*е веко .... но е супер дразнещо .. направо те побърква ..

Comment

• Охахаха, преди я харесвах тая мрака коли сега просто я обичам. След напръскване с тефлонов шпрей, всичко спря да съкрца.

Сега само дано се разминем със смяна на демпферния маховик на съединителя и направо се женя за тая кола.

А да и наздраве!

П.С. Всеки да си намери добър приятел дето продава части да ви ги дава на доставни цени!
              '05 Alfa 147 1.9JTD 115hp

Comment

• Спри вентилатора и виж дали ще изчезне. Струва ми се,че скоро ще си замине вентилатора,като превъртане на лагер е звука. Заслушай се от къде идва,толкова силно скрибуцане...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
                Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
                  Спри вентилатора и виж дали ще изчезне. Струва ми се,че скоро ще си замине вентилатора,като превъртане на лагер е звука. Заслушай се от къде идва,толкова силно скрибуцане...

Ми звукът идва някъде от нивото на радиото или леко под него .. то и без това струята не ми е особено силна .. а да предположим че е това , какви пари е нов ?

И да добавя спирах климатроника и го пусках , скрибуцането остава
                  Last edited by alfa_romeo_forever; d.m.y г., 23:44.

Comment

• Това вече незнам.
                    Направи пробата. Спри вентилатора и виж дали ще се появи пак. Възможно е да е от някое моторче за клапа.
                    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Това вече незнам.
                      Направи пробата. Спри вентилатора и виж дали ще се появи пак. Възможно е да е от някое моторче за клапа.
                      Kak се спира този вентилатор ?

И някой може ли да поясни как се сваля централната конзола с врътките за климата ?
                      Last edited by alfa_romeo_forever; d.m.y г., 10:11.

Comment

• Като го ложиш на "0" не спира ли?

Comment

Като го ложиш на "0" не спира ли?

Не , но днес е друго двайсе , запалих си шумеше толко тихо че от шума от мотора само без радио не се чуваше въобще . Само ако се вслушаш и се доближиш ще може да го чуеш .. карах си прибрах се нищо ..

Comment

• Дръпни му бушона на този вентилатор да спре да се върти и ще го изолираш като източника на проблема.

Comment

• Викаш изпод радиото идва шума...а дали не е от вентилаторчето дето засмуква въздух от купето за термодатчика на температурата....а ти май имаш две, тъй като гледам на клипа.Онези прорези от двете страни на средната врътка.Мойто вентилаторче точно така шумеше и баш когато стане студено.Сваляш централната конзола и ги почистваш от прахоляка.Внимавай да не искубнеш термодатчиците,стоят пред перките и са като главичка на топлийка.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• : ))
                                Last edited by DMS; d.m.y г., 08:53.

Comment

Working...
                                X